Beylikdüzü Koltuk DöşemeBeylikdüzü Koltuk Döşeme


Beylikdüzü Koltuk Döşeme Mobilya ve ev dekorasyonun en önemli parçalarından biri hiç şüphesiz bu sebeple mobilyaların renk ve model uyumu oldukça önem arz etmektedir. Mobilya tek alındığında ev dekorasyonu’na uygunluğu söz konusuyken, grup veya düğün eşyası şeklinde toplu alımlarda da genel uyum söz konusu olacaktır. Bu düzeyde koltuk kumaş veya deri renginin seçimi dekorasyonunuzdaki uyumluluk için oldukça önemli olmaktadır(…)
Koltuk alırken kararı ençok etkileyen şeylerden birisi renklerdir. Renk seçimi koltuk modelini önplana çıkarabilirken aynı koltuk modelini daha az alıkar da yapabilmektedir. Şimdi hangi koltuk modellerine hangi renk kombinasyonlarını seçmeliyiz bunları sizlerle paylaşacağız.
Koltuk model itibari ile modern konseptte ve küt hatlara sahipse tamamı aynı renk döşenebilir ve hareketlilik kırletlere desenli kumaş kaplayarak verilebilir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken koltuk modelinde dikişler ve kapitoneler kullanılıyor olmasıdır. Koltuk rengi tamamı aynı renk olsun istiyorsanız modelin oturma ve kol kısımlarında kapitoneli olması terchimizdir. Neden diye soracak olursanız düz renk potluğu kolay gösterir. Bu sorun şöyle oluşur ki kumaş ilk dokuma hali ile kullanıldıktan sonraki hali bir olmaz çünkü kullanıldıkça zamanla genleşir, genişler bu da koltuğa orutup kalkınca oturma kısım üzerinde buruşma olur bu da can sıkar. Desenli kumaş bu potluğu düz kumaş kadar vurmaz. Bu sıkıntı kadife ve soft kumaşlar oluşurken doğru döşenmediği takdirde şölin kumaşlarda da potluk problemşyle karşılaşabilirsiniz.
Kumaş-Deri kombinasyonu düşünüldüğü vakit deri ve kumaş renkleri kesinlikle zıt renklerde olmalıdır. Aynı ve yakın renkler seçildiğinde ürün kendini gösteremez.
 

34 Koltuk

Adnan Kahveci Mah.NO:20 BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL
  •   05385275445
  •    05385275445
  •   34koltuk@gmail.com